Türkçe English
Kayıt Ol
facebook login
twitter login
Anasayfa
 Emre Karayel

Emre Karayel

Yeni Kanallar

Emre Karayel

Emre Karayel (d. 18 Ekim 1972, Kadirli, Osmaniye, Türkiye), oyuncu.
Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Şu anda 1 Kadın 1 Erkek'teki 1 Erkeği başarılı canlandırmaktadır.

Aldığı ödüller

13. Afife Tiyatro Ödülleri: Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu - Testosteron (Oyun Atölyesi)

Rol aldığı bazı tiyatro oyunları

Testosteron (oyun)
Jeanne D'Arc'ın Öteki Ölümü
Othello
Ghetto (oyun)
Azizname

Filmografi

1 Erkek 1 Kadın (2012) Ozan
Başka Dilde Aşk (2009)
1 Kadın 1 Erkek (2008)
Kurtlar Vadisi Pusu (2008)
Usta (film) (2008)
Tutsak (2007)
Zincirbozan (2007)
Polis (film) (2006)
Körfez Ateşi (2005)
Kırık Kalpler Durağı (2005)
Gümüş (2005)
Sayın Bakanım (2004)
Ablam Böyle İstedi (2004)
Fişgittin Bey (2003)
Bir İstanbul Masalı (2003)
Kuzenlerim (2002)
Bizim Evin Halleri (2002)

1 Erkek 1 Kadın 35.Bölüm - Tek Parça

1 Erkek 1 Kadın 35.Bölüm Tek Parça

Sayfa Yorumları RSS

Mesajınızı Paylaşın

500  Karakter
Vidsbook.com Reklam Alanı

Sık kullanılanlara ekle
  © Copyright 2013 Vidsbook - Her hakkı saklıdır.