Türkçe English
Kayıt Ol
facebook login
twitter login
Anasayfa

Esin Civangil

Esin Civangil, (d. 12 Temmuz 1982, Kocaeli) Türk sinema ve TV dizileri oyuncusudur. Ekmek Teknesi adlı TV dizisinde Jale karakteri ile ünlenmiştir. Daha sonra pek çok TV dizisinde rol alan oyuncu, ilk sinema filmi olarak 2008 yılında "Kadri'nin götürdügü yere git" adlı filmde rol almıştır.
Filmografisi

2009 - Kadri'nin Götürdügü Yere Git
2008 - Benim Annem Bir Melek
2008 - Arka Sıradakiler
2008 - Cesaretin Var Mı Aşka
2007 - Pusat
2006 - Felek Ne Demek
2004 - Mavi Rüya
2002 - Ekmek Teknesi

Mesajınızı Paylaşın

500  Karakter

Kanalın En Çok İzlenen Videoları


Sık kullanılanlara ekle
  © Copyright 2013 Vidsbook - Her hakkı saklıdır.