Türkçe English
Kayıt Ol
facebook login
twitter login
Anasayfa
Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Eyüboğlu

Yeni Kanallar

Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Eyüboğlu (d. 28 Ekim 1988, Ankara), Türk oyuncu.
İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. Sanatçı, 2001 yılında, Elite Model Look adlı yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.
İki yıl sonra Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Ezgi Eyüboğlu, ikinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.
Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.
2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybilge Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

Filmografi

2007 Senin Uğruna
2008 Arka Sokaklar
2010 Ateşe Yürümek
2011 Kutsal Damacana: Dracoola
2011 Kalbim seni seçti
2011- Muhteşem Yüzyıl
2012- 'Sudan Bıkmış Balıklar'

Ezgi Eyüboğlu ve Burak Sağyaşar Sudan Bıkmış Balıklar Özel Röportaj

Ezgi Eyüboğlu ve Burak Sağyaşar 'Sudan Bıkmış Balıklar'ı Ayşe ile Alişan'a anlattı

Mesajınızı Paylaşın

500  Karakter

Sık kullanılanlara ekle
  © Copyright 2013 Vidsbook - Her hakkı saklıdır.