Türkçe English
Kayıt Ol
facebook login
twitter login
Anasayfa
Gürkan Uygun

Gürkan Uygun

Yeni Kanallar

Gürkan Uygun

Gürkan Uygun (d. 27 Mayıs 1974, Ankara), Türk tiyatro, dizi film ve film oyuncusu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'unda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Halen Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide Memati karakterini canlandırmaktadır.

Diziler

Kaygısızlar - 1994
Tatlı Kaçıklar - 1995
Son Kumpanya - 1997
Bir Demet Tiyatro
Affet Bizi Hocam - 1998
Böyle Mi Olacaktı - 1998
Yılan Hikayesi - 1999
Yedi Numara - 2000
Deli Yürek - 2001
Aşkım Aşkım - 2001
Çiçek Taksi - 2002
Şapkadan Babam Çıktı - 2003
Kurtlar Vadisi - 2003-2006
Kurtlar Vadisi Terör - 2007
Kurtlar Vadisi Pusu - 2007-

Filmografi

Hoşçakal Yarın - 1998
Fasulye (film) - 1999
Çarpışma - 2005
Kurtlar Vadisi Irak - 2006
Kurtlar Vadisi Filistin - 2011

Oynadığı Klipler

Yıldız Tilbe - Vazgeçtim

Gürkan Uygun

Mesajınızı Paylaşın

500  Karakter

Kanalın En Çok İzlenen Videoları

Vidsbook.com Reklam Alanı

Sık kullanılanlara ekle
  © Copyright 2013 Vidsbook - Her hakkı saklıdır.