Türkçe English
Kayıt Ol
facebook login
twitter login
Anasayfa
Hande Kazanova

Hande Kazanova

Yeni Kanallar

Hande Kazanova

Hande Kazanova (d. 25 Eylül 1973 - İzmir) Türk tiyatro sinema ve dizi oyuncusu ve sunucu.
Hayatı

Kazanova ailesinin tek çocuğu olarak kuzenleriyle çok aktif keyifli bir çocukluk geçrimiştir. İlkokulunu Alaybey İlkokulu ortaokulu ve liseyi İzmir Fatih Koleji'nde okumuştur. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesinde okumuştur. Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek ülkemizi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri almıştır. 2000 yılında astroloji yazarı olmuştur. Şu anda Habertürk adlı gazetede burç astroloji yazarlığını yapmaktadır.

Filmografi

2008 - Karamel - Jülide
2008 - Servet Avcısı - Müzeyyen
2008 - Sıfır Nokta - Didem
2006 - Yanık Koza - Suna
2003 - Kurtlar Vadisi - Canan
2002 - Tatlı Hayat - Konuk Oyuncu
2001 - Aşkına Eşkiya - Nazlı
2001 - Cinlere Perilere - Konuk Oyuncu
1996 - Şeytanın Kurbanları
1992 - Mahallenin Muhtarları - Ece (1997)

Yeşil Elma - Hande Kazanova

Oktay Usta ile Yeşil Elma'nın bugünkü konukları; Hande Kazanova... Menüde; Zeytinyağlı Bamya, Yufkalı Gerdan Kebabı, Evde Yumurtalı Razaman Pidesi, Kaymaklı Vişneli Ekmek Kadayıfı, Hünkar Çorbası ve Demirhindi Şerbeti var... Hande Kazanova'nın konuk olduğu programda yapılan yemekler ve tarifleri için aşağıdaki linklere tıklayınız: Zeytinyağlı Bamya Tarifi Yufkalı Gerdan Kebabı Tarifi Evde Yumurtalı Razaman Pidesi Tarifi Kaymaklı Vişneli Ekmek Kadayıfı Tarifi Hünkar Çorbası Tarifi

Mesajınızı Paylaşın

500  Karakter

Sık kullanılanlara ekle
  © Copyright 2013 Vidsbook - Her hakkı saklıdır.