Türkçe English
Kayıt Ol
facebook login
twitter login
Anasayfa
Hande Subaşı

Hande Subaşı

Yeni Kanallar

Hande Subaşı

Hande Subaşı (d. 21 Şubat 1984), Türk oyuncu, manken ve 2005 yılı Türkiye Güzeli.
1984 yılında Ankara'da doğan Hande Subaşı İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2005'de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV'de yayınlanan Elveda Rumeli adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı. 2009'da Gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm iki tane filmlerinde oynadı. Ve Elde Var Hayat dizisiyle kamera karşısına geçti. 29 Ekimde vizyona giren "Anadolu Kartalları " filminde "Çelist Burcu" karakteriyle sinemada yer aldı. 2012 yılında Show TV'de yayımlanan Düşman Kardeşler adlı dizide "Selin" karakterini oynamaya başlamıştır.
Filmografi [değiştir]

Adak (2006)
Kuşdili (2006)
Elveda Rumeli (2007-2009)
Gelecekten Bir Gün (2009)
Güneşi Gördüm (2009)
Elde Var Hayat (2010)
Anadolu Kartalları(2011)
Düşman Kardeşler, Selin (2012)

Hande Subaşı Ev Hayatını Anlatıyor - Koptu Geliyor

Mesajınızı Paylaşın

500  Karakter
Vidsbook.com Reklam Alanı

Sık kullanılanlara ekle
  © Copyright 2013 Vidsbook - Her hakkı saklıdır.