Türkçe English
Kayıt Ol
facebook login
twitter login
Anasayfa
Leyla Başak

Leyla Başak

Yeni Kanallar

Leyla Başak

Leyla Başak (d. 1 Nisan 1985 , Bakü), Türk oyuncu. Okan Üniversitesi Rusça Mütercim-Tercümanlık Bölümünden mezundur. Basketbolcu Rasim Başak'ın kardeşidir.
Filmografi

Mutluluk - 2007 (Serap)

Tv dizileri

Ömre Bedel - 2010 (Merve)
Ayrılık - 2009 (Mariyam)
Kardelen - 2008 (Nazlı)
Hacı - 2006 (Elif)
Sıla - 2006 (Yezda)
Acı Hayat - 2005-2006 (Eda)

أغاني الأوراق المتساقطة

Halil Ergün (Ali Rıza) علي رضا Güven Hokna (Hayriye)خيرية Bennu Yıldırımlar (Fikret) فكرت Deniz Çakır (Ferhunde) فتون Bedia Ener (Neyyir) أم سهى Gökçe Bahadır (Leyla) ليلى Fahriye Evcen (Necla) نجلا Seda Demir (Sedef) سهى Tolga Karel (Sansar/Oğuz) أوس Bülent Fil (Yaman Güner) يامان Perihan Savaş (Nurdan) أم فتون Başak Sayan (Ceyda) جيدا Güler Ökten (Cevriye) درية Nihat Altınkaya (Levent Tuncel) نصرت Kıvanç Kasabalı (Cem) جميل Sedef Avcı (Selin) سلين Ege Aydan (Can) جان بيك Caner Kurtaran (Şevket (Eski) شوكت نظميCaner Cindoruk (Nazmi) YAPRAK DOKUMU Copyright ©kanald Copyright ©YAPRAK DOKUMU Copyright ©TOYGAR IŞIKL

Mesajınızı Paylaşın

500  Karakter

Sık kullanılanlara ekle
  © Copyright 2013 Vidsbook - Her hakkı saklıdır.